Raluca & Cristi

TOATE DIN CAUZĂ CĂ DOI OAMENI S-AU ÎNDRĂGOSTIT.

Sunt într-o mică pauză binemeritată în mijlocul sezonului de nuntă 2022. E timpul pentru a reflecta, trage o gură de aer proaspătă… și de ce nu publica această nuntă pentru ca întreaga lume să o poată vedea. Imediat după terminarea pandemiei, de la sine, fără nici o intenție, am început să fotografiez din ce în ce mai multe nunți în orașul meu natal. Nunta aceasta a avut loc la începutul lui iulie, acea perioada dragă când cireșele sunt coapte și vara este abia la început de drum. E un sentiment diferit.

Cuplul a ales locații familiare pentru desfășurarea acestei zile speciale. Au început ziua în confortul locuinței și au terminat sclipitor sub articicii la Solay din Oradea. Pentru a păstra simplitatea au ales pentru ceremonia religioasă o biserică aflată la doar o stradă distanță de ei. Mireasa a purtat o rochie Pollardi pe care a asortat-o cu un buchet alb din bujori și o creangă cu flori de orhidee Phalaenopsis creat cu dragoste.

Raluca & Cristi-Oradea

Petrecerea nunții Ralucai și a lui Cristi a avut loc la salonul de evinimente Solay din Oradea. Locația a oferit un spațiu potrivit lor și invitaților.  Un avantaj al comunității noastre relativ restrânse, dacă locuiți în Oradea sau împrejurimi, cu siguranță veți regăsi și chipuri familiare.

Clienții mei primesc imaginile nunții lor prin intermediul unei galerii asemănătoare. Din acest motiv are sens să aduc acest format și aici pe site-ul de prezentare al portofoliului. Pentru a beneficia de fiecare pixel al galeriei vă recomand un monitor mare cu rezoluție pe măsură.