fbpx

Despre noi

Inceperea activitatii 2007

“Capturând Emoțiile Celei Mai Speciale Zile – Fotografie de Nuntă”

Salutare! Sunt Ionut, un pasionat fotograf specializat în capturarea momentelor magice ale nunților. Cu o abordare creativă și atenție la detalii, mă dedic documentării și păstrării amintirilor voastre speciale.

Cu peste 15 de experiență în industrie, am avut privilegiul de a fi martor la nenumărate povești de iubire. Am colaborat cu peste 450 cupluri fericiți pentru a crea amintiri de neprețuit.

Pasiunea mea constă în capturarea momentelor autentice și a emoțiilor sincere. Prin abordarea mea discretă, reușesc să surprind clipele naturale și autentice, fără intervenții prea invazive.

Vă invit să explorați câteva dintre cele mai frumoase momente pe care le-am avut onoarea să le capturez în galeria foto. Aici veți găsi dovezi ale stilului meu distinct și a atenției acordate detaliilor.Mă mândresc cu feedback-ul pozitiv primit de la cuplurile cărora le-am imortalizat evenimentele speciale.

Ofertele mele sunt personalizate pentru a se potrivi cu visurile fiecărui cuplu. De la pachete complete ce includ pre-nuntă, ceremonie și recepție, până la servicii de sesiuni foto la locații speciale, vă asigur că vom crea amintiri memorabile împreună.

Dacă sunteți interesați de serviciile mele sau aveți întrebări, vă invit să mă contactați la contact@nuntadelux.ro sau 0723024289. Aștept cu nerăbdare să discutăm mai multe despre viziunea voastră pentru ziua cea mare!

Popescu Ionut

Valori ale echipei Nunta Delux

  1. Autenticitate: Capturarea momentelor autentice și sincere, fără a interveni prea mult în cadrul natural al evenimentului sau al subiectului.

  2. Sensibilitate și Empatie: Comunicarea și empatizarea cu subiectul sau cuplul, astfel încât să se creeze o atmosferă de încredere și confort pentru a obține imagini naturale și autentice.

  3. Creativitate: Abilitatea de a vedea lucrurile din unghiuri inedite și de a experimenta cu compoziția, lumina și tehnica pentru a oferi imagini unice și artistice.

  4. Profesionalism: Respectarea termenelor, respectarea angajamentelor și furnizarea unor servicii de înaltă calitate, indiferent de circumstanțe.

  5. Dedicație: Angajamentul de a face tot posibilul pentru a capta cele mai bune imagini, indiferent de condițiile de lucru sau de dificultățile întâmpinate.

  6. Atenție la Detalii: Observarea și punerea în valoare a detaliilor mici, care pot face o diferență semnificativă în calitatea unei imagini.

  7. Inovare și Învățare Continuă: Deschiderea către a învăța tehnici noi, a explora echipamente inovatoare și a se adapta la schimbările din industrie.

  8. Confidențialitate și Respect: Păstrarea confidențialității imaginilor și a informațiilor personale ale clienților, precum și respectarea drepturilor de autor și a normelor etice.

  9. Colaborare și Comunicare Deschisă: Abilitatea de a colabora cu clienții pentru a înțelege exact ceea ce doresc și pentru a comunica clar despre așteptări și limitări.

  10. Aprecierea Frumuseții și a Importanței Momentelelor: Recunoașterea valorii unice a fiecărui moment capturat și aprecierea frumuseții în toate aspectele vieții.